Havedesign

Haveinspiration

Havedesign, som jeg finder inspiration i, har ofte et stramt og geometrisk formsprog som basis. Dermed ikke sagt, at alt skal stå på rad og række og trække lige linjer gennem haven, men som udgangspunkt for havens layout, synes jeg det finder stor anvendelse.

 

Dertil kommer planterne; træer, buske, stauder og løgplanter, som er det, der tilfører haven liv, frodighed og bryder de lige linjer.

 

En landskabsarkitekt, som i særlig grad inspirerer mig, er svenske Ulf Nordfjell. Hans formsprog er stramt men aldrig kedeligt, og han tager udgangspunkt i naturen og den skandinaviske designtradition.

 

Besøg hans hjemmeside og lad dig inspirere

 

Landskabsarkitekt Ulf Nordfjell

INSPIRATION

& IDEER

Havedesign

Der er så mange fantastiske havearkitekter og -designere rundt om i verden, som naturligvis er kilde til inspiration. Det kan være en særlig plantesammensætning, en funktionel detalje eller en bestemt stil, der inspirerer, og nogle gange kunne man godt ønske sig, at de danske haveejere var lidt mere modige og utraditionelle.

 

Havedesigner Birgitte Busch

Valmuevej 24

2300 København S.

Mobil: 21 15 64 63

E-mail: info@haveogdesign.dk

Vil du have mere information:

Kilk her og læg dit navn og telefonnummer

Fotos: Copyright Nina Ewald og Birgitte Busch Plancher og tegninger: Copyright Birgitte Busch Tekst: Copyright Birgitte Busch